Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Dejte nám prosím vědět, která data nám a našim partnerům dovolíte zpracovat.


Technická data

Trvale zapnuto

Webové stránky potřebují technická data pro správné fungování. Bez těchto dat by nebylo možné například vyhledávat, přehrát video nebo dokončit objednávku v e-shopu.

Marketingové údaje

Marketingová data nám prozradí, na které reklamy jste klikli nebo jak jsou naše kampaně na sociálních sítích úspěšné.

PROČ JE DŮLEŽITÁ KONZUMACE OBILOVIN?

V čínské medicíně se obiloviny používají k léčbě a harmonizaci žaludku a sleziny. Podporují element Země, který představuje naše centrum a trávení jídla a událostí v životě. 

PROČ JE DŮLEŽITÁ KONZUMACE OBILOVIN?

V čínské medicíně se obiloviny používají k léčbě a harmonizaci žaludku a sleziny. Podporují element Země, který představuje naše centrum a trávení jídla a událostí v životě. Dobře živená Zem přináší emocionální stabilitu a rovnováhu. Obiloviny totiž dodávají tělu sílu, vytrvalost, duševní klid a vyrovnanost. Jak se říká, když najdeš svou "Zemi", všechny problémy zmizí.

Podle tradiční čínské medicíny by měly obiloviny tvořit hlavní část stravy. Strava bohatá na obiloviny vytváří dobrou rovnováhu v těle.

OBILOVINY A JEJICH VLIV NA TĚLO:

  • ječmen zvlhčuje suchou pokožku,
  • pohanka pomůže při pálení žáhy, refluxu, pročišťuje a posiluje střeva,
  • kukuřice vyrovnává tělní tekutiny a harmonizuje žaludek při trávicích obtížích,
  • proso / jáhly posiluje ledviny, pomáhá proti únavě, slabosti, nechutenství,
  • oves zklidňuje nervový systém, pomůže při nedostatku fyzické síly,
  • rýže harmonizuje trávení při žaludečních potížích jako nauzea, zvracení, pálení žáhy, zmírňuje průjem, odstraňuje pocit suchosti v ústech, neklid, působí jako diuretikum
  • žito / žito pomáhá odstranit hleny a nahromaděné tekutiny, pročišťuje cévy, posiluje celé tělo,
  • pšenice odstraňuje sucho, horečky, úzkost, nespavost a působí jako diuretikum,
  • špalda má stejné účinky jako pšenice a navíc pomáhá při kožních onemocněních, alergiích a vyživuje krev.

Nejen čínská dietetika ale i z hlediska nutričního obsahu je mnoho důvodů, proč obilovin zařadit do jídelníčku.
Celosvětově nejkonzumovanejší bezlepkovou obilovinou je rýže. Její hlavní složkou jsou komplexní sacharidy (85% energie) a pouze 1% tvoří tuk. Obsahuje vitamíny skupiny B - thiamin a niacin, riboflavin, fosfor, železo, hořčík, selen a draslík. Bílkoviny tvoří 7-8%, přičemž rýže obsahuje všechny esenciální aminokyseliny. 

ODBORNOST NA PRVNÍM MÍSTĚ

Společnost SJC během své, více než 150-ti leté, tradici dokázala vytvořit ideální tréninkové programy, které zaručují, že každý technik dokáže předat informace samotnému investorovi, případně obsluze stroje. Zaškolení a servis tak vždy provádí technik, který je dokonale seznámen s technologiemi společnosti SJC. Součástí zaškolení je taktéž předání přehledného návodu k obsluze, který názorně ukazuje principy čistící technologie SJC a manipulaci s daným strojem.